beats by dre cheap

Misao dana

 

 

Nije obraz okrenuo onaj što udaren je bio, već onaj što je udario.

 

 

 

Ne sviđa mi se situacija u Libiji. Informacije kontradiktorne. Slažem se sa Enverom Kazazom, intervencija po Rezoluciji UN-a s ciljem zaštite života civila, a civili (pobunjenici protiv diktature Gadafija) naoružani do zuba.

Nova okupacija? Kaže Kazaz nije, dok saveznička čizma na libijsko tlo ne stane. Vazdušni napadi zapadnih saveznika počeli samo sat vremena nakon vanrednog sastanka najviših zvaničnika EU, SAD-a, Kanade sa predstavnicima Arapske lige. Zadivljujuća efikasnost..., da su samo u Srebrenici bili tako zadivljujuće efikasni, mrmljam sebi u bradu. Gadafi organizovao, ne sumnjam, stanovnike Tripolija da mu naprave živi štit oko sjedišta. Njegovi zvaničnici kažu kako već ima civilnih žrtava zbog neselektivnog gađanja zapadnih savezničkih snaga.

 

 

[IMG]http://i168.photobucket.com/albums/u196/Sion_Legacy/Libija.jpg[/IMG]

 

 

Hej, Sarkoziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, koliko, odokativno, u ljudskim glavama brojeno, koštaju libijski resursi?

Hej, Obama, odgovarao ti je Gadafi toliko vremena u ulozi diktatora. Što mu baš sada izveze revoluciju? Je l' se moglo kao u Egiptu, eno ga, biće novi, Sorošov Ustav? Jbg., vi podučavate na nenasilne revolucije.

 

Ovo je potpuni crap, sranje, govna! Dođe čovjek u situaciju da bude na strani jednog Gadafijevog režima, jer eto libijskom narodu još većih zala.

 

 

P.S. Vidjeh kod MejjaSu na bloggu Krilo od mušice i onaj video o američkom sistemu HAARP, pa sve kontam nisu valjda..., pa se sve tješim nisu valjda na Japan. Jadni ljudi, pokoj im dušama..., jadni mali ljudi. 

 

    

 

 

P.S. Blogger s nickom onajdosadnilik napisao je odličan istraživački tekst o HAARP-u.

Čitanje teksta preporučujem na http://thehole.blogger.ba/arhiva/2011/03/27/2724240

 

 

 

∇a§IONia
http://vasionka.blogger.ba
19/03/2011 23:35