beats by dre cheap

Lijek

 

 

 

U mjeri jedan.

U - mjer - en, umjeren.

 

Ne pripada više, tvrde, duhanska industrija onim najsilnijim. Gazde, zabrinute za zdravlje svekolike populacije, uvedoše one oporuke na paklicama cigareta. Fakat testamenti! Gazde, zabrinute za zdravlje svekolikih konzumenata, ne ukinuše duhanske prerađevine. Spoj testamentne kampanje i zabrana pušenja ovdje, ondje, tamo, ovamo možda unekoliko dade rezultat: Smanjila se kupovina cigareta. Profit, ipak, ostade isti. Paklica poskupi višestruko.

Gazde se brinu za zdravlje i duvane kubanske, najbolje. Redovno.

 

A, ovaj fol:

 

 

[IMG]http://i168.photobucket.com/albums/u196/Sion_Legacy/Kampanja.jpg[/IMG]

 

 

Učestalo pij sok od grožđa (u žvakama su ukinuli šećer, u đusu, vještački, nisu) i zaradićeš najgori mogući dijabetes. Pretilnost + dijabetes = raspada ti se meso na stopalima.

 

Mobitele su mogli plasirati u vaskoliku upotrebu. Sve jeftiniji od jeftinijeg, bolji od boljeg. Radna kasta uvijek mora biti na raspolaganju. Poslodavcu.

Imaš GPS? Imam, jar'o, i na ovoj kanti od uređaja.

Hodajući GPS-ovi, globalno pozicionirani.

Privatni sateliti. Što da ne? Nekoliko stotina miliončića. Sitniš.

Računari? Bili skupi. Sada su pojeftini. Babe vise na Facebook-u. Podaci danas vrte svijet. Haj'mo popisat Planetu koristeći podatke društvenih mreža. Kažu da su garantovano tajni. Taman kako radi naša Agencija za statistiku.

 

Uglavnom, kampanje...

Možeš ih postaviti naoposlom (kako treba), možeš i naopako.

Naoposlom bi bilo da djeci kupuješ sok od grožđa bez dodatih vještačkih zaslađivača, tj. da se pomenuto reklamira kao extra poželjno. Mogle bi i globalne države dati neku subvenciju da takav sok bez vještačkih zaslađivača bude nešto jeftiniji od ovoga sa zaslađivačima. Novce, umjesto u kampanju, dati u subvencije.

Ne može!

Naoposlom bi bilo da djetetu kažeš da bude umjereno.

Daj, ba, kampanje se i vode da kažeš, uglavnom, kako treba biti različit. To je najlakše biti baš tako što nećeš biti umjeren.

 

 

Uglavnom...

To je to.

∇a§IONia
http://vasionka.blogger.ba
28/10/2012 02:12