beats by dre cheap

Mythic Fantasy tour
Crveno je ženski otac. Avanturistički čovjek koji nije bio dobar za oca svoje družbenice mlad i kitnjast, pa sada, mijenjajući joj pelene za odrasle, narađuje njeno suosjećanje.

Sahrane su sve češće, a djeca rastu i pitaju za time traveling mašine. Kći se ne želi vidjeti odraslom, mislim da shvata koncept starenja.

Kudu, adenium obesum iz pustinje izvlače iskustvo. Sve što je vrijedno, sporo dozrijeva. Samo starci znaju vidjeti ljepotu. I samo kao stari to saznaju. Polupuna časa utjehe? Poluprazna čaša prokletstva?

Bombe nikad ne padaju. One ubijaju.

Pažljivo sam ga osmotrila nakon pet godina ničega. Bio je 2011. prekomjerno popunjen, okretan i sretan. Sada je gasio cigaretu kako to čini čovjek na litici. Vidjela sam to i, još jednom, 10 centimetara ispred sebe pitala kako sam ja uspjela. On će nešto mijenjati. Očekujem da 2021. vidim da tako ne puši cigaretu. Ako ja uspijem.

Crveno je ženski papa. Volim svoju crvenu motor jaknu.

Disharmonični ton je potencija muzike. Moj dirigent je živ i ja ga volim. Posjećivala sam ga u planinama i nadao se da sam ga posjećivala. Bio je premlad da to skrije. Hvatao bi mi članke.

∇a§IONia
http://vasionka.blogger.ba
16/05/2016 00:18