beats by dre cheap

Mayer Amschel (Anschel) Rothschild: Dajte mi kontrolu nad novcem u nekoj državi i nije me briga ko pravi zakone

Valuta je krv suverenog društva, odnosno krvotok neke slobodne države. Jedna svjetska valuta krajnji je cilj svih postojećih valuta i masonskih čežnji jer u trenutku kad bankari suverenu državu ostave bez sopstvene valute oni postaju njeni gospodari i takva država postoji samo na papiru.

Ako je krvotok čitavog sistema novac, onda su gospodari tog sistema neizabrani bankari kojima je cilj da preko jedinstvene valute ograniče suverenitet država, piše hrvatski portal "Dnevno“.

Ključna riječ u ovome je upravo — neizabrani, jer to znači da ti gospodari nacija koji drže valutni sistem u rukama nikome ne odgovaraju za svoja nedjela, već predajom valute dobijaju apsolutnu moć nad svijetom koji o njoj potpuno zavisi.

Njihova moć u tom trenutku je bezgranična, a sloboda čovjeka maksimalno ograničena jer je on kao zavisnik od tog sistema potčinjen svjetskoj imperiji. Porodica  Rothschild u vlasništvu je magazina "Economist“ koji je prije 30 godina objavio članak u kojem predviđaju jednu svjetsku valutu i jednu svjetsku državu.

Mayer Amschel Rothschild rođen je u Njemačkoj, u Frankfurtu, sin je židovskog trgovca novcem Amschela Mosesa Rothschilda. Mayer Amschel Rothschild bio je četvrto od osmero djece. Krenuo je u uspostavljanje međunarodnog bankarskog carstva. Bilo je to 1760-ih.  Poslao je svojih pet sinova u svijet i proširio svoj utjecaj. Osnovali su centralne banke u svim većim financijskim centrima tadašnje Europe – Frankfurtu, Londonu, Napulju, Beču i Parizu. U 19. stoljeću obitelj Rothschild je bila na vrhuncu svoje moći i poznata širom svijeta. Zbog svoje financijske stabilnosti imali su velik politički utjecaj. Kreirali su brojna povijesna događanja i na taj način stjecali još više. Oni su najbogatija obitelj u povijesti čovječanstva, no za njih nećete čuti na Forbesovoj listi moćnika. Sva petorica Mayerovih sinova – Amschel Mayer, Salomon Mayer, Nathan Mayer, Calmann Mayer, i Jakob Mayer bili su plemeniti, ne plemeniti po svojim djelima, već po tituli. Austrijski car Franjo I svima je dodijelio članstvo u plemenitoj autrijskoj aristokraciji. Nakon nekoliko godina dobili su i titule baruna. Nathan Mayer, jedan od petorice sinova, pred kraj Napoleonskih ratova, točnije 1813. godine, od straha da će mu to ugroziti posao, dao je 10 milijuna američkih dolara, što je ekvivalent današnjih 900 milijuna, britanskim saveznicima kako bi okončao rat. Napolenski ratovi nakon punih 12 godina okončani su 1815. godine. Taj isti gospodin preko krvave bitke kod Waterlooa je kupio sve britanske vladine obveznice. Kako su Rothschildi imali svoje agente diljem svijeta, tako je do Nathana Mayera – prvog, došla vijest o pobjedi britanske vojske i saveznika nad carskom francuskom vojskom. Kako bi zavarao dioničare, Nathan Mayer prodao je sve svoje vladine obveznice i prouzročio pad cijena. U panici to su napravili i ostali, a onda je on kupio sve, po smiješno malenim cijenama. Rothschildi stoje i iza osnutka Brazila i gradnje Sueskog kanala. Uvelike su financijski podupiralii britansku vladu da kupe udio u Sueskom kanalu, jednom od najvažnijih morskih prometnih putova. Nathan Mayer platio je 2 milijuna funti Portugalcima da dopuste Brazilcima nezavisnost. Brazlci su otplaćivali dug naravno Rothschildu koji je zaradio na kamatama.

Ovaj ekonomski časopis izuzetno je uticajan iako je samo produžena ruka bankarskog carstva Rothschild i srodnih korporacija, i na mnogo načina, sredstvo pumpanja javnog mnijenja globalističkom Agendom koju sprovode.

Proročki tekst objavljen je u štampanom izdanju časopisa "Economista“ 1988. godine, u vol. 306, pp 9-10, pod naslovom "Spremni za Fenix“.

[url=https://imgbb.com/][img]https://image.ibb.co/gwJf2b/D6_E11141_CCA1_44_E3_A077_62_A67_BB1_D518.jpg[/img][/url]

Fenix je u tekstu pseudonim buduće jedinstvene valute kojem će gospodariti jedna svjetska vlada.

U tekstu se navodi da će trideset godina od te 1988., dakle 2018. godine, Amerikanci, Japanci, Evropljani i ljudi u mnogim drugim bogatim zemljama, a neki i u relativno siromašnima, vjerovatno plaćati svoju kupovinu svi sa istom valutom.

Cijene neće biti označene u npr. dolarima, jenima ili markama, već u, recimo, fenixima. Fenix će preferirati korporacije i kupci, jer će biti privlačniji nego današnje nacionalne valute.

Zona fenix (jedne svjetske valute) nametnut će stroga ograničenja nacionalnim vladama. Neće više postojati nešto kao nacionalna monetarna politika. Snabdijevanje svijeta fenixom bi bilo ugovorena preko nove središnje banke, koja bi nastala možda iz MMF-a. Stopa inflacije u svijetu — i stoga, u uskim marginama, svake nacionalne stope inflacije — bit će namještena.
Svaka zemlja može koristiti poreze i javnu potrošnju kako bi se nadoknadio privremeni pad potražnje, ali one će morati prije pozamljivati nego da štampati novac za financiranje proračunskog deficita. Bez pribjegavanja inflaciji, vlade će biti prisiljene da pažljivije nego danas prouče svoje planove zaduživanja i kreditiranja. To znači veliki gubitak ekonomskog suvereniteta, ali trendovi koji će činiti valutu fenix tako privlačnom će omogućiti da u svakoj državi nestane nacionalni suverenitet, piše u članku "Economista“. Samo deset godina kasnije, 1998, "Economist“ je ponovo promovirao jedinstvenu valutu, uz članak pod naslovom "Jedan svijet, jedan novac“.

U skladu sa člankom iz 1988. godine, u ovom tekstu autor pokušava objasniti zašto centraliziran i kontroliran sistem koristi globalnoj ekonomiji, dok u potpunosti zanemaruje činjenicu da će takva centralizirana globalna valuta biti masivan udar međunarodnog bankarskog kartela i vrhunac Rothschildovog bankarskog carstva. Jer stvaranje globalne valute daje prekomjeran geopolitički kapital neizabranim međunarodnim bankarima, koji će potom preuzeti vlast od građana svakog naroda i njihovih predstavnika vlasti.

Da li je normalno da međunarodni bankari imaju takvu količinu političke moći na vrhu lanca?

Dajte mi kontrolu nad novcem u nekoj državi i nije me briga ko pravi zakone, rekao je Mayer Amschel Rothschild, osnivač bankarske dinastije Rothschild i ukratko objasnio njihovu ideju poslovanja u bezgraničnoj moći nad čovječanstvom, koju će im dati jedinstvena valuta, koja će se najvjerovatnije ostvariti kroz projekt "svijeta bez papirnatog novca“.


va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
10/11/2017 01:18