beats by dre cheap

Vojska bunaraŠta mogu ispričati nemani u zelenoj zjeni?

Preradiće moja slova i spraviće život. Potrebna je samo još jedna tačka u mome umišljaju da uspije prisloniti ravan. I stvarnost je moguća na ravni. Moglo bi tu stati polje dubokih bunara, sve jedan do drugoga, tamo gdje je posebno nepritegnuto algoritmima utisnutim žigovima značenja.

Koje značenje još ne postoji?

Jednog dana u svijetu endema, svega po jednog bez para, stolovala je jednina. Od jednog po jedno govorilo je jednim jezikom. Buka i haos neprimjenjivog algoritma. Sve je to izlivalo iz bunara na polju podno jednostavnog mjeseca, glavne uloge u sceni bajkovitog pejzaža.
Noć. Tamnozeleno rastinje počelo je da se mreškolji aktivirano starim ključem. Ko bi znao da se vjetar zna proizvoditi u krošnjama. Prijeti nam oluja i prijeti nam poplava zelene nemani iz zjeni. Ostaće na polju samo isušena vojska bunara, kad se ravan na stvarnost prisloni. Onda ćemo plivati i puhati u nepoznatim ćelijama, raspršeni od sjećanja, preraspoređeni i otključani u početak.
Jednina bez identiteta.

Koliko ćemo izdržati tako? Bez priče, bez svrhe i smisla, bez strpljenja koje algoritam niže u red.

Ovo je priča uime onoga od čega se spravlja, a nije spravljeno. Iza značenja, gdje je svjetlost jednako sljepilo.
Ali tamo na samom dnu, u zelenoj zjeni, crvena je tačka kao osnovna boja. To je slabost, prijesto sjećanja. Jednina za svaki haos.

Tu se počinje plesti riječ.


[url=https://ibb.co/eFHdV6][img]https://preview.ibb.co/k2VyV6/28327_C97_1_E04_4_A71_A639_A788_C58_D7096.jpg[/img][/url]


va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
17/11/2017 01:09