beats by dre cheap

On OmU meni je on koji ima pitanje fokusa. Smišljanje je igra koja se može koristiti u razne svrhe, a jednu, terapeutsku može biti opasno kontrolisati.

Fokus je srž ulaska. I centar odvajanja od težine ove stvarnosti, momentalnog djelovanja sa svojim nesagledanim posljedicama. Fokus, kao gladnu životinju za one koji od njega pate, treba pomjeriti na drugo mjesto, a onda i nahraniti. Poravnanja su doba kad fokus izlazi iz stanja smišljanja u stanje stvarnosti.

On u meni traži radikalna pomjeranja fokusa i ja mu to dajem. Želi ispucati što više potencija i to jeste uzbudljivo. No, kako je vrijeme u toj praksi odmicalo, shvatam da je dobro imati duža doba poravnanja. Fokus umara i troši i sve ga češće valja zaigrati na tabli teorije, ne mijenjajući, istovremeno, u stvarnoj okolini ništa. Naoko.

Poravnanja su ispunjena slobodnim vremenom, snom korisne slobode. Odsustva iz svijeta rutina i prisustva u stvarnosti na tabli teorije. Prava imena svijetlećih tačaka u njemu koji je u meni saznaju se posredno, igrajući, dodjeljujući note, misao, slova, interpunkcijske znakove. Za sada ga sasvim uspješno držim podalje od simbola i njihovih petlji, energije koju piju i zbog nje otiču i postaju važni. Pazite koje simbole za drugove uzimate. Od primordijalnog doba simboli su virtualni totemi.

Fokus kontrolisano funkcioniše ako mu uskratite kraj. Pitanje postignuća i kreacije i oslobođa i spetljava unutra čovjeka. Dvije referentne tačke su -dosta je- i -ubistvo krivice zbog nezavršenosti-. Zaustavljanje hoda spašava čovjeka od stvarnosne provalije, a tajming, ta tanana umjetnost odabira trenutka u nizu koji često nije pravolinijski nego vrtložan, ipak nahrani postignuće do tačke relativnog zadovoljstva, objektivno mjerljivo spolja.

Zahvalnost se negdje sama javlja, tinja i traje zbog te sposobnosti otkopčavanja procesa. Recimo da sanjam hororičan san i recimo da sam ja subjekat toga sna, ali recimo i da sam, istovremeno, iznad te situacije, svjesna da je ono samo platno na kojem ta druga ja mogu i umrijeti bez posljedica po mene iznad. To je zahvalnost.

Ovo je moj rijetki dnevnični zapis i ne umijem ga drugačije napisati.
Žurba je samo usporavanje događaja u pravoj stvarnosti, ali s određenim rokom do istinskog poravnanja koje nije pitanje rješavanja labirinta u terapeutske svrhe. Stvarni događaji su u žurbi rijetki.

[url=https://imgbb.com/][img]https://image.ibb.co/caHHfR/36_CCEEC9_8_AB0_435_F_9_D56_C334093713_ED.jpg[/img][/url]

va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
20/12/2017 00:42