beats by dre cheap

Sjećanja na prevodeBilo je to u doba kad su se mladići skupljali i tajno pratili starca koji priča sa stijenama. Postupak je bio obostrano poznat, ali stvarni događaji nikada nisu bili ispričani integralno, tako da ostatak sela čuje sve priče. Oni od mladića koji se nisu vratili, ne bi se vratili, a sve u vezi s nepreživljavanjem bilo je zabranjeno.

Otvori svjetlo i sebi vrati ono što ti treba. Svi ćemo se okretati u haljinama, pa ne dozvoli da ti ih isparaju oružjima koja nisu s mukom pronađena.
Svi zakopajte nađeno kada ga samo jednom upotrijebite.
Dopašće vas kamenčić što se kotrlja, pa ga pratite. Dopašće vas krik ptice, pa joj pronađite prazno gnijezdo. Neki od vas pronaći će harfu, pa je potrgati mora da sve ne bi uspavala. Dopašće te olujni valovi, pa nad njih moraš stati i nekako ih nagovoriti da u velikom moru ostanu.
A tebi, kojeg zapadne ogledalo, ti ispred njega sjedi i prekrij oči. Neće biti onoga od koga ogledalo duže izdrži, niti će biti onih koji u ispunjenje zadataka ne budu vjerovali.


U selo bi se uvijek prvo vratio starac. Iza teških drvenih vrata neće izlaziti do sljedećeg vremena koje bi se poklapalo sa sezonom lova.
Nije selo jednom ostalo pusto. Mnogo je sela bilo sa po jednim starcem.

Dobro bi mladići izdržavali, ali bi slabo vjerovali.

va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
06/02/2018 21:25