beats by dre cheap

Echo


[url=https://ibb.co/chCOVx][img]https://preview.ibb.co/m5UgHc/795778_F5_4_A5_F_4_F8_F_9602_11_A9114_EAB5_D.jpg[/img][/url] [url=https://imgbb.com/][/url]

Lao Ce: Ime koje se može imenovati nije trajno ime.

Vede:
Ja sam talas u okeanu sreće
Ja i okean smo Jedno
Ja sam Okean
Ja sam To


Stari Egipat: Materija je zamrznuta muzika.

Nikola Tesla: U vasioni nema razlike između onoga što postoji i onoga što je izmišljeno. I djelo i misao su stvar.

Sri Sri Ravi Shankar: Ljudska evolucija ima dva koraka - prvi je od biti neko do biti niko, a drugi je od biti niko do biti svako.

Ekhart: Središte bivstvovanja ljubavi jeste samo u volji; ko ima više volje, taj ima i više ljubavi. Ali, ko nje više ima, to niko o drugome ne zna.

Bert: Mi nemamo dušu, duša ima nas.

Lao Ce: Gubitak veze s velikim Taom doveo je do nastanka običaja i zakona. Tada se pojavilo znanje i domišljatost, došlo je do velikih laži. Tada je nestala harmonija u porodici, pojavila se dužnost i obaveza. Tada je u zemlji nastao haos i nered i pojavila se potreba za vladarima. Tamo gde je Tao, postoji ravnoteža. Gubitkom Tao, ističe se razlika.

Helinger: Za duboka rješenja potrebno je prošetati po tom širokom polju, uroniti u veliku dušu gdje se nalaze sve stvari. Čini se da prošlost mnogih generacija nastavlja da živi ovdje. Postoje mnogi koji se u ovom polju ne vide - prezreni, počinioci, žrtve koje se ne vide iz sopstvenog straha. Odatle dolazi uticaj necjelovitosti. Ne zato što to mrtvi tako žele, nego zato što nisu viđeni u tom polju. Sada je moguće da ispunjavajući uticaj može doći iz života, na primjer kroz saosjećanje. Ne kroz osjećanje koje izaziva osjećaj superiornosti, nego kroz skromno uzimanje svog mjesta kao jednog među svima od njih. Mi smo okrenuti prema njima i oni su okrenuti prema nama. Mi gledamo u njih, a oni gledaju stojeći iza nas. Postoji uzajamno priznavanje i nešto unutar nas se smiruje. Jednostavno, kroz poštovanje i čast. Postoji puštanje nečega i osećaj pomirenja (...) i mi smo slobodni od tog osjećaja koji nam je bio tako važan da ga razriješimo.
Ovo je blijeda slika. Ali, kada sa svojom dušom učestvujete, možete osjetiti to dejstvo. Postoje dublja rješenja koja se ne mogu rješiti porodičnim konstalacijama. Ona su duboko unutar duše.

Heraklit: Suština svega jeste promjena sama.

Schrodinger: Ono što posmatramo kao materijalna tijela i sile, nije ništa drugo do oblici i varijacije u strukturi samog prostora.

Jan Wicherink: Svemir bi mogao biti svjesno biće, čiji smo dijelovi. To čini svaku pojedinačnu fokalnu točku elektromagnetskih valova individualnom svijesti, koja je dio univerzalne svijesti. Ljudska individualna svijest fokusirana u ljudskom tijelu je jednostavno dio ukupne svijesti svemira. Mozak je samo antena ugođena na prijem individualne svijesti iz univerzalne svijesti, upravo kako to sugerira teorija kvantnog mozga. Svaki individualni um isto tako ima pristup univerzalnom umu. To bi objasnilo kako je tako mnogo genija, kao što su najveći filozofi, znanstvenici, umjetnici i kompozitori koji su nas inspirirali tijekom era, imalo pristup do univerzalne svijesti. Ako to prihvatimo, onda unutar holografskog koncepta svijesti, naši separatni ego-i moraju biti iluzija.

Ervin Laslo: Informacijsko polje koje kreiraju torzijski valovi omogućava koherentnost cjeline svemira, povezujući svaki mali atom sa svom drugom materijom u svemiru, informirajući ju o svojoj lokaciji i aktivnostima. U stvari znanstvenici otkrivaju vrlo visoka stanja koherencije u našem fizikalnom svemiru. (...) Takvo se koherentno odnošenje može jedino objasniti ako neko nevidljivo polje prožima svemir i time ih međusobno povezuje. A – polje (akasha polje) ... je u svemiru osnovnije od energije i materije. To je primordijalno informacijsko polje koje je temelj naše svemirske međusobne povezanosti svega sa svačim, čineći naše stajalište o razdvojenim entitetima u svemiru beskorisnim. U njegovoj teoriji sustava uopće nema odvojenih entiteta; 'odvojeni' entiteti koje mi promatramo u svemiru su svi implantirani u beskrajnu isprepletenu mrežu veza.


va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
22/02/2018 01:55