beats by dre cheap

Specifična gustina događajaU 03:03 sam jednostavno počela misliti da negdje ovdje postoji zapleteno kolo događaja što se drže na okupu veoma jakim silama. Zvučalo je poznato i osjećalo se kao takvo. Najsličnije knedli, tom čepu što zatvori disajne organe u sasvim redovnoj situaciji. Odgovor nepoznat. Zašto?

Razmotrila sam vrijednost trenutaka u kojima mirujem. “Ne radim ništa” - to je osuđujuća krilatica za programiranje čovjeka na rasipanje u krivicu.
Žureći, čovjek ne vidi svoja klupka, koloplete svojega trajanja u događajima. Vrijeme se ne mjeri satom. Sada, ta su klupka, posebno ovo, veoma zahtjevna za odmotavanje. Da bih upoznala svoje pravo trajanje. Mogu rizikovati i progutati ga, sklona sam tome.
Smrt nije devalvirana, ona je i precijenjena i pogrešno ocijenjena. Ne znači to i nema ekskluzivitet na samo jedanput. Gledam kako ljudi umiru svakodnevno i slavim kada vidim da se bude usavršeniji. Neki se jednostavno ne prate, u nevjerici zbog svoga sjaja sporije koračaju za sobom i naposlijetku odustanu, dijeleći se na dvoje, ili nekoliko dijelova. Gdje nastavljaju biti svi ti ljudi?

Znam da na svome jezeru stvaram koncentrične krugove i znam da svako takvo jezero ima svoje posmatrače. Sada, proizvodimo i posmatramo i proizvode i posmatraju i sve se to premrežava u ukupan način zajedničkog disanja. Ja ovako pronalazim tačku svoga disanja, gutajući, a onda strpljivo i, nadam se, pažljivo - varim.

Riječi sjećanja imaju spomenare, a bića sjećanja imaju spomenike. Da me sada interesuje igra riječi i značenja, rekla bih da su nadgrobni spomenici pod zemljom. No, u zbilji nema forme, ali ima gustoće. Neko je mjesto naseljeno ili nije. Mi naseljavamo univerzum događajima, često nesvjesni da je gotovo nebitno da li smo njihov početak, malena tačka u viru ili njihov kraj.

Specifična gustina događaja ovisna je o stanju učesnika, a svako ima svoju zvijezdu, svoje porijeklo.


[url=https://ibb.co/gZOEo9][img]https://preview.ibb.co/f2ofT9/F436486_E_E9_DF_4_DF2_AC5_E_94_BB29_E3_C4_E8.jpg[/img][/url]


va§IONia
http://vasionka.blogger.ba
11/08/2018 01:56