beats by dre cheap

Kratke by Vasionka [3]


Moguće se kvalitativno uvježbavati u govorenju gluposti. Lijek je da više čitaš, a manje razgovaraš, jer ćeš, čim razgovaraš, imati više prilika da govoriš gluposti.

Primjećujem bizaran "sport" - dešifrovanje in memoriama: Ako se ne naglasi da je taj i taj umro od korone, da li to znači da postoji mogućnost da je umro od neke druge bolesti ili, prosto, od starosti?

Novo otkriće u CERN-u kaže da se jedna vrsta partikula statistički podjednako urušava u karbonsku partikulu 200 puta manje mase od one koja je istog sastava, a 200 puta veće mase, što dovodi u pitanje zakon gravitacije. U drugom članku pročitam da su od Higsovog bozona otkrili "malu milijardu" novih partikula i skontam da su trebali isprintati "malu milijardu" novih Nobelovih nagrada.

Da u armagedonskim uslovima od jednog askete i od jednog hedoniste, samo od njih dvojice, zavisi produžetak vrste, garant bismo dobili duplo golo.

Ipak je činjenica da je Blogger ranije bio zanimljiviji. Pored začešljanih Kazanova imali smo i Kvazimodoe.

Trebalo mi je više od trideset godina da skontam da zaista inteligentni ljudi moraju biti dobri ljudi. Zaokružen, sjajan, slobodan um ne postoji bez dobrote.


∇a§IONia
http://vasionka.blogger.ba
04/04/2021 00:12