Meni ovo mnogo brža platforma, više mi se komentariše, nego što mi se objavljuje

Ali evo, da isprobamo i upload slika:

Editor je perfektan, a i sigurnosna kopija posta odlično fercera, kada načiniš pogrešan korak kao jaaaaaaa😁

Default image
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1198

22 0 komentara

Leave a Reply

  1. Nije toliko lose, mozda je na staroj verziji prakticnije i brze bilo kad si imao mogucnost kliknuti na svoje komentare pa da se vratis na blogove korisnike sto si tipa komentarisao.A ovako moras ici po listi iznova traziti i klikati blogove.

    • Jarčice,
      ako je bloger dobro uvezao stvar, dovoljno je samo da klikneš na njegov avatar i nick i otvore ti se svi njegovi najnoviji postovi.
      Odabereš post na kojem si komentarisala, nađeß svoj komentar i vidiš da li ima odgovora ili dalje diskusije i to je to.
      Meni su fine opcije, zaista se može raditi šta se hoće, samo treba vremena da se sve opcije isprobaju i da se bloger osposobi za full upravljanje.

  2. Ja sinoć paljbu na administraciju, naravno izmajlovala se 😀 zbog kršenja pravila anonimnosti, zbog IP adrese što se vidi, zbog toga što mogu da mijenjam ljudima komentare kako god hoću… sviđa mi se što odmah odgovaraju i iako rekoše da ne mogu popraviti, gle čuda popraviše… dakle, ovo se još kreira, polako… ajd… evo se navikavam, ali ima i da dramim zbog stvari koje mi se ne sviđaju! Jedino tako se nešto mijenja…

  3. nevješto sklepano. WP je OK opcija, ali moglo je bolje. spamu još uvijek se nije ušlo u kraj, valjda će to riješiti ako ništa.

    i da, na stari acc se ne mogu logovati, kao da ne postoji, a nick zauzet. ljepota. sad da vidimo hoće li ko odgovoriti na mail što sam poslao prije koji dan.