Agitiranje

Da li vi ne biste imali strah da OVAKO utičete na odluke drugih?

Default image
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1202

23 0 komentara

Leave a Reply

  • Simpatično😊, ali nisi odgovorio na pitanje.

   Pitanje je veoma dobro, bar je to moje mišljenje, pa bih voljela da odgovori ko god to želi.
   Mislim da odgovor može puno reći prvenstveno nama samima o samima sebi, a onda eventualna diskusija sa drugima koji drugačije misle, još i više.

 1. Ne mogu odgovoriti jer postoji zakon o zaštiti privatnih podataka, pitanje nije baš dobro formulisano (ili ja nisam dobro razumio), a nisam ni razumio baš najbolje članak. Da li se treba vakcinisati u trudnoći ili ne. Ja sam shvatio da treba planirati trudnoću poslije primitka otopine. Dobro Romanoff reče; prije Krista, poslije Krista, odnosno: prije Korone, poslije Korone.

  P.S. Vasionko, izvlačiš iz mene previše karaktera, jebem mu laboratorijskog miša. 😊

 2. Izlazim drito iz labirinta tog Batuta, ona zeljezna velika ograda, ja na svoju ruku skipovala 15 min čekanja “sigurnosnih”, brate teturam jer sam putovala 5 sati zipovana u minibusu, samo mislim o kafi u Nemanjinoj, u širokoj muskoj dukserici, kapci podbuhli, podočnjaci do poda, zaustavlja me ekipa PTC-a, nekakva djevojčica sva raspoložena pita za vakcinu. Reko: mislim da sam napravila civilizacijski čin!
  Ne znam gdje mi mozak izmisli to, jebes ga moraš reci nešto pametno u kameru 🙈 Gledam se poslije, kontam, završiću na antivakserskim stranicama ko dobar primjer…
  Poslije i nekakva ljepota i zdravlje, neki časopis nešto. Isto sam nešto nasrala, sreća dug tekst bio, puno riječi, vjerujem niko nije ni čitao (prva ja nisam 🙈)… vala da bih dala da me ovako kamera prati, šutnula bih je nogom, ne zbog drugih no zbog sebe 🙄

 3. Mislim da ima strah i da na ovaj način i samu sebe hrabri i nemoguće da joj negdje u podsvijesti nije neki crni scenario jer sve je ovo tapkanje u mraku. Ali mozda ima veći strah od toga da umre jer joj je neko blizak usljed komplikacije umro. Isto tako ne vjerujem da će od nas praviti zombije i mutante i u interesu je svima zdravo radno stanovništvo da vrti ekonomiju a sitna buranija se svakako ni za šta ne pita. Uzmi ili ostavi, odlučiš. Ne znaš jesi li pogriješio, ali, ako još neko to isto uradi, nećeš bit’ sam. I onda dolazimo do iskonskog straha i pokretača, uz ekonomiju, svih ostalih struja na planeti, straha od samoće.

 4. Ne vjerujem ni ja da je namjera da se od nas prave zombiji i mutanti, ali mogu vjerovati da nas transgeneracijski spremaju za ono što će doći, a oni bolje od nas znaju šta je ljudskom rukom zeznuto i u okolišu i u plitkom svemiru i u smislu pomjeranja polova.
  Onda bi to bili prisilni evolucijski procesi u našem organizmu da bismo bili prilagođeni na prežvljavanje toga nečega u budućnosti. Uz napomenu da je za astronauta jako važno koliko dugo može izdržati u funkcionalnom stanju i koncentrisan u situaciji kada mu krv prenosi nižu količinu kisika do organa u odnosu na prosječnog čovjeka, ovo što napisah je samo ideja, teorija, za većinu vjerovatno SF tipa.