Štivo za vaksere

Pogledaj video: AKO NIJE VAKCINA, ŠTA JE?

Default image
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1198

17 0 komentara

Leave a Reply

  1. Sredstvo manipulacije u cijelom ovom društvenom eksperimentu.

    Dr. Martin ispituje ovakve stvari dvajs godina i sistem ništa. Jedan od senatora je nedavno predložio javnom tužiocu otvaranje istrage o Dr. Faucciju i od toga ništa.

    Juče FDA odobriše “vakcinu” za punu upotrebu a već netom kruži dokument koji jasno pokazuje da su mase postale pokusni kunići jer neke studije neće biti gotove još za nekoliko godina:

    https://www.fda.gov/media/151710/download

    • EMA (Evropska medicinska agencija) je to saopštila još krajem prošle godine. To da su vakcine “privremeno”(?) odnosno “uslovno” (?) odobrene za masovnu upotrebu do dobijanja konačne dozvole, odnosno do okončanja svih potrebnih kliničkih studija. Ko ovdje koga zajebava?

      I onda imaš ovo na stranici EMA-e, javne agencije čije informacije moraju biti transparentne i dostupne za sve one pojedince kojih se tiče djelovanje EMA-e, a sada se tiče svih nas: http://ibb.co/R7z2zdK
      (IZVOR: http://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/covid-19-vaccines-authorised)

      Za pristup kliničkim podacima u vezi sa djelovanjem uslovno odobrenih Covid-19 vakcina treba ti login, što znači da običan čovjek, koji će tu vakcinu primiti, btw., nema onogućen pristup tim kliničkim podacima. Za to vrijeme ti javno saopštavaju recimo ovo: “Vrlo mali broj slučajeva miokarditisa (upala srčanog mišića) i perikarditisa (upala membrane oko srca) dogodio se nakon apliciranja Spikevaxa” (Moderna vakcina).
      http://ibb.co/cT5yrrV (IZVOR: http://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna)

      Vrlo mali broj??? Wtf??? Koji je uzorak? Koji je to broj? Na koliko postotaka? I sve je tako na javno dostupnim informacijama na EMA stranici, a koje se tiču svih uslovno odobrenih vakcina. Naravno, nijedna do danas nije konačno odobrena, čime se afministracija EMA-e štiti od kasnije krivične odgovornosti. Jednostavno će saopštiti: Zdravstvene vlasti vaših država su od početka znale da je riječ o uslovim dozvolama za masovnu primjenu ovih vakcina.
      I to je to.

      • Pa evo ugovora EU s Fajzerom. https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/eu_apa_-_executed_-_az_redactions.pdf
        Obratiti pažnju na stranice 24 i 30 vezane za Idemnification i Liability. (oba su redacted, transparentnost u qurcu). Samim ugovorom su oprali ruke. Drugim riječima države svijesno rade protiv naroda u korist farmaceutskih kompanija.
        A sinoć još protabirih. Cominarty je dobila dozvolu, marketnšku pod uvjetima za kompletnim studijama, dok ova šta se daje je još uvijek pod emergency use.
        Ovo izraslo u pravu mind fuck orgiju.

        • Sve pratim. I zviždačicu koja je pod zakletvom i mogućnošću da bude krivično gonjena za krivokletstvo svjedočila o 45 000 u VAERS bazi, a oni zvanično saopštili 11 000. I to da svaka big pharma ima svoj poseban servis za prijavu “nuspojava”, tako da podaci nisu objedinjeni, osim što je nuspojave pakleno teško prijaviti, na prvom mjestu.

          Pratim i to da je CDC povukla ranije predat zahtjev FDA za hitnu (uslovnu) autorizaciju PCR testa kao pouzdanog alata za dijagnostifikovanje SARS-CoV-2 (http://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html), pa sada ne znamo pravni status svih ranije utvrđenih pozitivnih rezultata na Covid-19 putem PCR testa, a što je bio osnovni temelj za proglašavanje pandemije od strane WHO-a. I tako dalje, i tako dalje.
          Zanimljivo je da na našim jezicima baš nijedan medij nije propisno izvijestio o povlačenju PCR-a iz upotrebe. Valjda će se to desiti kada saopšte da negativan PCR više nije dovoljan za slobodu kretanja, odnosno da ostaje ili potvrda o vakcinaciji ili preležan Covid-19 u prethodnih šest mjeseci.

          • Vjerujem da ova hard core raja koja ovo istrazuje od pocetka ima neku vrstu dokumentacije koja ce pokazati priblizno korektno stanje na terenu vezano za PCR testove iako to ne bi bilo potrebno ako se zna da PCR test nije uposte kreiran za utvrdjivanje virusa. Nesto se ne sjecam ni da su ovdje objavili. Doduse ne gledam tv uopste, samo internet a to vakcina pa vakcina bas po uputama US Dept of Health and Human Services: “”Communications
            Strategic communications and public messaging are critical to ensure maximum acceptance of
            vaccines, requiring a saturation of messaging across the national media.” https://www.hhs.gov/sites/default/files/strategy-for-distributing-covid-19-vaccine.pdf?fbclid=IwAR243LxwhbEK7w-BemhDR3ZCg5N-ms-rTQZx_r9N0DTVo96CgptXFkuBrFA

            A za slobodu kretanja, nek testiraju teren koliko hoce, vise je nas koji cijenimo ljudska prava i slobodu nego bolesnika koji bi da ih ogranicavaju.

            • Mimo svih urotničkih i teorijskourotničkih uglova gledanja na stvar, nenormalno navalentno promovišu vakcinu (uključujući prijetnje od uskraćivanja pojedinačne ekonomske održivosti – prijetnja gubljenja posla), i to vakcinu koja:

              1. ne sprečava zarazu – prenosioci su podjednako i vakcinisani i nevakcinisani (ne ispunjava standard opšteg dobra da bi se suspendovala ljudska prava);

              2. ne sprečava Covid-19 oboljenje niti hospitalizaciju usljed istog, uključujući smrt kod vakcinisanih (ne ispunjava standard pojedinačnog dobra);

              3. izaziva nuspojave neutvrđenog opsega na, do trenutka apliciranja, zdravoj populaciji (ne ispunjava standard ustanovljen Hipokratovom zakletvom i zakonima o zdravstvenoj zaštiti i liječničkoj profesiji širom svijeta – strogo je zabranjeno primjenjivati tretman koji narušava zdravlje).

              Jednog dana kada sve ovo prođe i kada se sumiraju stravične posljedice ove masovne histerije na sudovima i putem drugih postupaka, ponovo će se sve spustiti na nivo zamjeranja i obračuna među običnim stanovništvom u zavisnosti od toga da li su odabrali (nametnutu) stranu Covid-19 vaksera ili (podjednako nametnutu stranu) Covid-19 antivaksera. Tada će antivakseri, posebno zagriženi, likovati, a vakseri vući za sobom jedan oblik društvene sramote i obilježavanja (kao što je prisutno sada, samo u obrnutim ulogama). Ovo je stvar koja duboko dijeli i rastače naša društva i to će biti najznačajnija posljedica u sociološkom smislu.
              Tragično.

      • Zboravih dodati za reakcije, postoji VAERS data baza, za koju sam iskreno prvi put čuo od onog blogera šta je od početka kritikovao vakcine, a kasnije od raznih stručnih lica (ljekara, naučnika, statističara…) koji potvrđuju da su nus pojave mnogo češće nego šta se izvještava u tim njihovim pafletima, na VAERS-u i sličnim datotekama.

    • Da Raro, vidjela sam to, svjedočenje dr. Zelenka pred Rabinskim sudom. Između ostalog smo saznali čiji je protokol u liječenju Covid-19 oboljenja zaslužan za onako brz oporavak čovjeka u poznim godinama – Donalda Trumpa.
      Osim što Rabinski sud, pored Šerijatskog suda, ima mnogo strožije standarde u biranju relevantnosti svjedoka u odnosu na civilne sudove.

    • 😀 ovog ima bas kolko hoces. Juce clickbait naslov na netu u folu mrtvacnice na Floridi pune zbog corone, kad otvoris clanak zapravo su pune jer pogrebna preduzeca zapravo sporije rade nego inace.
      Ili juce, alarmantan naslov u Australiji nagli porast pozitivnih slucajeva, a danas drugi, slucajevi u padu Austraija planira da se sto prije otvori.
      Ili, vakcina stiti a u Izraelu najvise zarazenih bas vakcinisani.