Zatrpana u maglinama Klixa.
A važna, zar ne?

E5-BCD74-D-38-E7-420-B-AC27-D97715-F3021-B

Default image
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1198

7 0 komentara

Leave a Reply

    • ispravka tip-felera; “teoretičari”.
      Za one koji ne znaju sloboda što je:
      “Slobodan je onaj tko ima mogućnost slobodnog izbora ne uznemiravan od bilo koga ili bilo čega!”
      Sloboda koju nam oni nude je fikcija.
      Mi bez njih možemo “oni” bez nas ne mogu.
      Zlo se “tvojim” strahom hrani!, zato je ovo zlo dobilo toliki zamah i snagu.
      Nas prebrojavaju i legitimiraju, “oni” se iza “tajnosti podataka o njima skrivaju.
      “I najmanje svjetla tamu rastjera!”
      Svako Ti dobro u svako sada želim/o.
      Uživaj!, hn. 🙂

  1. Živ i zdrav bio dragi hadžija, sve najljepše i najbolje vam želim tamo, na vašem otoku.

    Jako je važno da osjetimo i shvatimo značaj solidarnosti među ljudima i svim živim bićima u ovom dobu. Svi, koji osjećaju i drže se postulata da je njegovo pravo jednako pravu pojedinca pored njega, ni više ni manje, on je moj brat, moja sestra. Ne dozvolimo da nas dijele, da cijepaju naša društva! Neka svako slobodno izabere prema svome osjećaju, shvatanju i savjesti i budimo spremni da branimo to pravo i da se solidarišemo sa tim pravom, svi mi.

    Naša svijest, naša kreativnost, naša inteligencija i naš život potiče od dragoga Boga; samo je On taj koji je daje i uzima.
    Držimo se zajedno i solidarno. Do ove tačke je moralo doći jer je načinjeno milion koraka prije da do ovoga dođe. Budimo složni, mirni, strpljivi i pacifistični; budimo mi ti koji će umoriti one koji prodaju ljudskost za bezvrijedan groš i za želju za premoć, složenu od inhibicija, unutrašnjeg očaja, horora i slabosti. Od ove tačke u našoj istoriji zavisi paradigma poretka u kojem će naša djeca živjeti.