Rotterdam: Represija, Poglavlje prvo

Gdje se u ova 3G, 2G, 0G, ravna crta, VPT pravila za “normalizaciju života” uklapa zdrav čovjek?

A tek je Poglavlje prvo.

Default image
vasionka
...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...
Articles: 1086

6 0 komentara

 1. Evo Klix prepisuje sa nekog mainstream medija da je demonstriralo nekoliko stotina ljudi.
  Totalno su iritantni sa podmetanjem očiglednih laži, kao da se ikako može promijeniti priroda i karakter događaja.
  Tužno.

 2. “Oni uvode 2G, 3G, mi već imamo 4G!”
  Mi ih plaćamo da provode tuđu volju, ne našu.
  Pogrešno smo izabrali.
  “Bit će bolje ‘ko preživi!”, uz dodatak; ako živi ne budu zavidjeli mrtvima!?
  hn.

  • Ako nastavi ovako, hadžija, da skrivena grupica povlači konce, a onda državni aparati širom svijeta udaraju na narod (ustvari, udaraju na same sebe), i to se tako tvrdoglavo i uporno nastavi, onda će neminovno dovesti do toga da živi zavide mrtvima.
   Crni scenario, ali kako je krenulo..

   Evo Zagreba danas.
   Vidjećemo, od svih nas zavisi.

 3. Žao mi je samo što postoji vrlo velika vjerojatnost fa se i žele izazvati masovni prosvjedi, amarhija i ludilo na ulicama. Prosvjedi se vrlo, vrlo lako okrenu na svoju stranu, samo ubaci u njih par placenika

  • Ali kako god bilo, prosvjedovat je opet bolje nego sjedit kući i prihvatat apsolutno sve mjere

   • Nešto se mora činiti Laura.
    Ova sa ubacivanjem plaćenika ti je dobra, stari oprobani, toliko puta korišten model.

    Ako nastave stezati i na globalnoj ekonomiji (zato što su postavili agendu da konačno završe sa industrijskom erom), a bojim se da hoće, pa da široki slojevi stanovništva gurnu u teško siromaštvo, neminovno je da će biti dosta nasilja. Ipak, nešto se nadam da je sada započela serija demonstracija u svim državama gdje se igraju fašizma i da će ta masovna, ali mirna pobuna potrajati do početka ljeta. To bi mnogo pomoglo, značajno bi ih usporilo, iako ne sumnjam da će režimi i tehnokratija biti sve agresivniji. Gazde gore reže. Gazde pred vratima Hada.

    Ovu fotografiju iz Zagreba bismo svi trebali dobro pogledati i nad njom se zamisliti. Zlatno tele i dezintegrisan čovjek u invalidskim kolicima.

Leave a Reply