Špekulativna tvornica

0-BEF37-DF-1-D41-439-C-AC61-750-C14-A2-AFA1

Šta danas najviše utiče na vrijednost novca?
Berze.
Šta najviše utiče na pad/rast berze?
Informacija.
Može li ta informacija biti lažna.
Može.
Ko zarađuje na berzi?
Onaj ko kreira i plasira lažnu informaciju.
Ko najviše zarađuje na berzi?
Onaj koji kontroliše sve izvore informacija.
Mogu li izvor informacija biti čovjek ili grupa ljudi koji odbijaju biti pod kontrolom ili prirodne pojave ili kosmički incidenti ili..?
Mogu.
Što znači da?

Što znači da oni neće stati dok ne budu kontrolisali svakog čovjeka, grupu ljudi, svaku prirodnu pojavu i..
Samo je nebo granica.

Ali je ipak granica CD3730-F3-C53-A-4-C3-C-9-F82-3-F088-BB24-C64

Default image
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1198

12 0 komentara

Leave a Reply

  1. Eeeee crashao stock market vise puta kroz historiju,pa se opet vracao u balans.Zamisli za jedan dan izgubiti 500 biliona americkih dolara.Da se vratimo na zlato i srebro ko transakcije pa utovaraj i prevozi ili na staru dobru trampu ja tebi ribu sto ulovim ti meni rucno ispletene gace, valjalo bi.😁

    • Naravno.
      Samo što će sa tim natezanjem, koje će dovesti do pucanja, pomjeriti iz svojih ležišta i običan svijet, koji je, ni kriv ni dužan, živio svoje živote na način da se trudio da nikome ne našteti, ako i kada ne može pomoći.

      Gotovo svime se može upravljati s mjerom, tako da konačno ishodište ne bude krajnje ekstemno, ali.. Tome nas, izgleda, nije naučila poznata istorija ljudskog roda.

  2. Prije išta što bih činili “njima” dužni smo priznati svoj grijeh i ostaviti se daljnjeg ponavljanja istih grešaka, a to je; Većina smo pogrešnog Gospodara izabrali i svoju moć pogrešnim ljudima delegirali.
    Što se njih tiče, najveća kazna biti će im da oteto vrate i da nastave živjeti od zarade stečene vlastitim radom.
    Moj – naš grijeh je i to što umjesto da se bavimo sobom mi se bavimo njima dajući im sve nove i nove ideje kako da se i nadalje izvlače iz provalije u koju su sami sebe strovalili.
    Uživajmo ostavljajući ih se i zalažimo se za dobro, a “oni” neka sami izmišljaju marifetluke koji će ih na kraju doći “glave”.
    Svako Ti dobro od srca želim!, hn. :))