Monty Python Best Wishes Club

Da Lovica nađe metlu u šumi i uzjaše je bolje od Harry Pottera. Konačno je vrijeme da se pokaže ko je gazda!

Da Jarčicu štocira nježan zgodan šminker svaki put kad preko usta prevali krvavo ono, krvavo ovo uz arsenal psovki. Godine 2024. pretvoriće se u ljubičicu.

Da se Brutu počne nabacivati treba i po. I kad ste pomislili da je to sve, da skontate da je pametnija od Bruta, a to je, morate priznati, ozbiljno nemoguće.

Da Selina ne skonta da je ona izgubljena metla kod Lovice ustvari njena i da joj se nakači prezgodan stidljivko što će sa njenom majkom kovati zavjeru kako da je nabrzaka oženi i napravi joj dijete.

Da Rara prebaci preko usta da je onaj mega šarmantan lik dobar čovjek, nakon što je spasi od komplikovanja u životu i nakon što u njegovom autu nađe stotine ljubavnih stihova posvećenih sebi.

Da se NKTB-u u kuću useli zanosna mlada, kuharica i po, al’ da on počne vježbati i provoditi više vremena u kupatilu svakoga dana, sve strahujući da će mu neko iz komšiluka oteti plahu mladu.

Da Tramvaj promijeni nik u Bus, jer će mu autobus i trebati da uspije potrpati svu djecu kada krene na ljetovanje u Španiju sa vatrenom bombatre.

Da nam Vrtlog sredi povoljno avionske karte za Menhetn, da prisustvujemo promociji drugog izdanja njegovog bestselera “Hercegovački multimilioner”.

Da Gracija na poklon dobije novu vozilicu, otputuje sa prijateljicom na Palma de Mallorcu i da tamo sretnu komunu vagabundo ljudi sa kojima će obići i Uskršnja ostrva, Maltu, Japan, Tibet, Butan. I, samo da se zna, ništa joj se ovo neće ostvariti ako mi ne bude slala razglednice!

Da Katran postane politički savjetnik kandidata Demokrata za predsjednika Amerike i da sve zjani zbog plavke iz štaba za kampanju.

Da se Caligo jednog jutra probudi oko 4, pogleda oko sebe, skonta da je u hobitskoj kućici, a da za mjesec dana od tog dana skuplja veliku vojsku jer joj je vodstvo, kao bijeloj čarobnici, prepustio Gandalf lično.

Da Senjora sretne srednjovječnog Jima Morrisona čistog k'o barut, da on u roku od tri dana naslijedi bogatstvo od nepoznatog rođaka iz londonskog Sitija i da krenu u organizaciju Woodstocka 2024 na Kozari. Fifa i Uefa, zajedno sa Evrovizijom i američkim PBS-om, spiskaće 30 milijardi da ovaj hipi praznik uđe u svaku kuću na Zemlji, a Tesla će besplatno emitovati signal u svemir putem Starlink satelita.

Da Kurtizmamu imenuju za novog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, na doživotni mandat, i da, dok je živa, jebe mamu svakom putinu, svakoj ljudskoj grabežljivici i svakoj svjetskoj vladi iz sjene!

Da Laura iz zajebancije pokrene časopis pod nazivom “Vogue u Bu”, koji će doživjeti svjetsku slavu, pa za pet godina zabrani sestrama Kardašijan i Greti Thunberg da prisustvuju zakusci u povodu petogodišnjice.

vasionka
vasionka

...loyal...liar, big time...brutal...again brutal...love all kids, especially those with autistic disorder...love music, that mathematics of all the worlds...again loooooooove music...read, read and read even more...love to write...loooove to write poems&songs...tales...more tales...manicure nails, no, no, never...love to seek, seek big time...explore...love God...again love God, that greatest freak of all the times... odd fellow...love major guy in the underworld...love equinox...indeed love equinox...mmmmmmm, love blood, that knowledge thing...don't know how to love...love myself mostly and ouuuuuuuuuuuuuuu...love freaks...again love freaks...all freaks...hate to share bed with anyone but one...love one grandmother and her son...her son...her dead son...love men...mmmmmmmm, love men with attitude...love men with attitude again...love gracefully women...mmmmmm, muses...adore troubadour...love night...again love night...love light...hate order...hate paper money...love symbols...adore symbols...love frustration...love hard lesson...tatoo...mmmmmmmm, haaaaaard lesson...

Articles: 1210

36 0 komentara

 1. Hvala na lijepim željama 😊
  I nije problem što na kraju sve zijanim, jer sam vec navikao na slične krajeve😊
  I prije bi bila neka crvenokosa i crnka, jer plavke i ne gotivim previše, mada boja kose nije uopće presudna 😊

  I da nam @vasionka dobije Nobelovu iz medicine/psihoanalitike, za svoju doktorsku disertaciju: Metafizicka transmisija tranzicije unipolarnog aksioma metle nadjene u šumi 😊
  Štivo za sve uzraste i sva vremena😊

 2. Hvalaa Vasi, ja takodje tebi isto zelim … Vidi fakat, ne mogu da skontam koja je moja najljepsa zelja za tebe ? 😀 Jednostavno ne mogu da prepoznam neku tvoju osobinu, nesto sto ti fali 😀 Ovako onda da ti pozelim ono sto ti zelis da ti se ostvari, a ako hoces ti nam napisi sta je to 🙂

 3. A mogu li prvo s Gracijom, prije rusenja Ujedinjenih Nacija.

  A tebi mila moja zelim upravo si sama sebi pozeljela: Da ti dragi Bog zaštiti kuću i ukućane, da ne zaboravite na skromnost i umjerenost, da se trudite i vrijedno radite i da uživate u plodovima svoga rada. To je ono što ti želim😊, jer zdravlja, ljubavi i veselja hvala Bogu ne manjka.

  No bez obzira na ne-manjkanje, da ti zdravlja, ljubavi i veselja nikad ne nestane!

Leave a Reply